Praktijk Traas
Meidoornstraat 15
9861 CW Grootegast
m 06 27380619
Routebeschrijving

Sjouk Schuddebeurs, begeleider

Ik ben in het bezit van de volledige bevoegdheid Leerkracht in het Basisonderwijs. Daarnaast heb ik diverse aanvullende cursussen gevolgd o.a.: kinderen met opvallend gedrag, observeren / signaleren, oudercontacten en diverse trainingen bij Autisme Centraal. Ik ben vanaf 2008 werkzaam bij Praktijk Traas.
Mijn werkzaamheden bij Praktijk Traas bestaan uit het begeleiden van kinderen bij verschillende activiteiten. Daarnaast geef ik verschillende Sociale Vaardigheid Trainingen (SOVA trainingen) aan kleine groepjes kinderen van verschillende leeftijden en ik geef individuele begeleiding.  Ook ben ik, samen met Brigitte, de vaste begeleider van de maandelijkse logeerweekenden en in de vakantieperiodes de midweken.
In mijn werk ligt mijn passie vooral bij die kinderen waarbij de ontwikkeling niet zo vanzelfsprekend verloopt en die extra zorg en aandacht nodig hebben. Ik heb me daar altijd sterk voor gemaakt.
Ik ben enthousiast en zeer gemotiveerd om met deze kinderen te werken. Zodra ze binnenkomen ben ik er voor ze en probeer ik een goede, veilige sfeer te creëren. Gedreven ga ik aan het werk om er samen een geslaagde dag en/of training van te maken. Door goed naar ieder kind te kijken, probeer ik me in te leven in zijn of haar wereld en gedachten en probeer ik mijn aanpak daar specifiek op af te stemmen. De acceptatie van elkaar en omgang met elkaar vind ik erg belangrijk. Ik voel me sterk betrokken bij de kinderen en hun ouders.

 

disclaimer I  site-info I  2019